Final Year BA Interior Architecture and Design

In a continuous thought process,  the initial design of a linear table from the previous project was brought forward into the development of this major degree project. once again, it encompasses a sense of conceptual dining experience. The scheme consists of mixed-use buildings in Shoreditch next to each other that includes a food emporium at ground level and a food photographer's studio and residence in the floors above.

The design now approaches the concept of vertical interaction within a space and yet at the same time, allowing horizontal interaction between the person who dines and the food produces itself. as a main structural feature, an atrium spans through the height of the building allowing for maximum interactions between all the users within a confined space.



Interior Design, Conceptual & Spatial Planning